webbpolicy

Frånsägande och ansvar

Vi på Sveriges Jiddischförbund arbetar ständigt på att informationen på hemsidan ska vara korrekt, komplett och uppdaterad. Emellertid kan till exempel skrivfel, yttre påverkan och tekniska fel resultera i missledande information, därför bör inte informationen på hemsidan utgöra enda grund för beslut i viktiga frågor.

Länkar till externa hemsidor

Sveriges Jiddischförbunds hemsida innehåller länkar till andra hemsida, länkarna tillhandahålls som en service. Vi ansvarar inte för innehållet på någon annan hemsida.

Materiella rättigheter

Du har rätt att använda och ladda ner kopior av innehållet förutsatt att du anger källa. Om du vill sända vidare information eller publicera på egen hemsida ska du länkar till aktuell sida på Sveriges Jiddischförbunds hemsida för att minska risken för spridning av inaktuell information.

Information om kakor på Sveriges Jiddischförbunds hemsida

Enligt lagen om elektronisk kommunikation (2003:389), ändrad genom lagen (2011:590), ska alla som besöker en webbplats med kakor (cookies) få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad dessa kakor används till och hur kakor kan undvikas. Läs mer om kakor här.