Inbjudan till årets jiddischseminarium 10-12 augusti

Collage jiddischseminariet 2017Hjärtligt välkomna till årets jiddischseminarium. Vi utlovar lärorika, humoristiska, hejmishe, sjungande, sprudlande, välsmakande stunder hela helgen. Det kommer, som vanligt, finnas många sessioner att välja på bland. Seminariet äger rum i Stocholmstrakten.

Vi börjar med kaffe och smörgås kl 09.00 på fredag den 10 augusti. Programmet börjar sedan kl 10.00 och slutar med kaffe och smörgås kl 14.00 söndag den 12 augusti.

Pris för medlemmar: 3000 SEK del i dubbelrum, 3500 SEK för enkelrum, 1000 SEK för deltagare under 35 år. 600 kronors rabatt för dig som reser längre än 200 km till seminariet.

Är du inte medlem kan du bli det genom att registrera dig och betala medlemsavgift i önskad medlemsförening på här på jiddischförbundets webbplats.

Anmälan är bindande och sker genom inbetalning av deltagaravgiften enl. ovanstående till bg 689-9967 senast 22 juni. Skicka också ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
poster för seminarietSkriv:
• namn, e-postadress(er), till alla du anmäler
• vilken medlemsförening du är medlem i – om du inte är medlem i en medlemsförening, ange vilken förening du vill bli medlem i (Stockholm, Malmö, Borås,ungdomsföreningen - Der Nayer Dor, Teateramatoren eller Stockholms Jiddischkör).
• om du vill ha enkel- eller dubbelrum
• om du önskar specialkost. Allt är emellertid laktosfritt. I god tid före seminariet skickar vi detaljerat program och vägbeskrivning till konferensanläggningen.

Vid ev frågor skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

/Arrangörskommittén